BJ Concept BJ Concept Building Group BJ Concept Building Group BJ Concept houtskeletbouw BJ Concept

BJ concept, meer dan enkel uitvoerder van uw bouwproject...

Van elk project wordt er door ons een stabiliteitsstudie gemaakt volgens het Eurocode 5-systeem. Eurocode 5 omvat alle regels voor het ontwerp van draagconstructies in hout.

Volgens onze visie start een bouwproces altijd met een degelijke, gedetailleerde stabiliteitsstudie. Want enkel op die manier wordt duidelijk waarmee we allemaal rekening moeten houden tijdens het bouwproces. Deze stabiliteitsstudie wordt bij ons intern uitgevoerd. Al vanaf de offertefase wordt er rekening gehouden met de impact van deze stabiliteitsstudie. Hierdoor is er een exacte prijsberekening mogelijk alvorens het project te starten en heeft u als bouwheer dus de garantie dat het vooropgestelde budget niet overschreden wordt.

BJ concept beperkt zich dus niet enkel tot het uitvoeren van uw project maar neemt ook de voorafgaande analyse en studie van het project volledig voor zijn rekening. Kwaliteit en degelijkheid worden bij BJ concept zeer hoog in het vaandel gedragen, zowel qua structuur als qua afwerking. De studie is de basis voor het verdere bouwproces. Zo worden er productieplannen gedestilleerd uit de studie die vervolgens uitgevoerd worden in onze productiehal waar wij de structuur van de woning quasi volledig prefabriceren. Dit resulteert in tijdswinst op de werf.