Houtskeletbouw bedrijven

 

Waarom zou u kiezen voor BJ concept?


De voordelen van een houtskeletbouwsysteem worden slechts ten volle benut indien u kiest voor de beste kwaliteit.
BJ concept building group stelt uiterst hoge eisen aan elk onderdeel van uw woning.houtskeletbouw bedrijven


Wat betekent dit in de praktijk:
 
• De basis van elke woning is een goede structuur. Dit is niet enkel de fundering, maar eveneens de structuur van het skelet. Van elk project wordt er door ons een stabiliteitsstudie gemaakt volgens het Eurocode 5 systeem. Eurocode 5 geeft alle regels voor het ontwerp van draagconstructies in hout.
  • • Zo wordt er enkel met gecertificeerd hout gewerkt met een bijzondere aandacht voor structuur ook op de langere termijn. Wij werken enkel met de beste houtsoorten geselecteerd volgens strenge Duitse normen. Wij tolereren geen compromissen aangezien een huis bouwen één van de belangrijkste beslissingen is in een mensenleven.
     
  • • Het plaatsen van isolatie wordt telkens gedaan op de bouwplaats zelf. De wanden worden dus niet op voorhand gevuld met isolatie. Dit komt de kwaliteit van uw woning ten goede. De bevestiging van de houten balken kan beter uitgevoerd worden en bovendien komt op die manier de isolatie nooit in contact met vocht (indien we tijdens de plaatsing zouden geconfronteerd worden met slechte weersomstandigheden)
     
  • • Snelle bouwtijd is iets wat vaak aangehaald wordt bij houtskelet. BJ concept is onklopbaar wat betreft de bouwtermijn. Niet voor niets hebben onze bovenbouwen een ongezien succes en bezorgen ze ons een zeer grote mond-aan-mond reclame. Een bovenbouw realiseren terwijl de bouwheer de benedenverdieping in gebruik heeft, is een gewaagde opdracht en wordt daardoor door weinig firma’s uitgevoerd.
  • Lees meer>>

 

Voor meer afbeeldingen van houtskelet 

https://www.bjconcept.be/nl/houtskeletbouw-afbeeldingen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw bouwplannen uit de doeken te doen.

https://www.bjconcept.be/nl/contact​